Over ons

Ambacht op groot formaat

Eigenaar Stephan Venema gebruik zijn bakkerservaring om voor supermarktketens dagverse oliebollen en appelbeignets te produceren die naar pure ambacht smaken. Omdat hij gelooft in het product, laten hij de kwaliteit jaarlijks testen. Bijvoorbeeld tijdens de landelijke Bakkersvakwedstrijden. De uitslagen bewijzen dat Venemafood zich mag meten met ambachtelijke bakkers. De oliebollen en appelbeignets zijn bekroond met meerdere prijzen. Bijvoorbeeld de Oud en Nieuw trofee.

Pure ambacht door heel Nederland

Venemafood produceert ambachtelijke kwaliteit in grote hoeveelheden. De productielijn bestaat uit innovatieve en unieke apparatuur en machines. Hierdoor kan Venemafood in heel Nederland grote supermarktketens en bakkers voorzien van maatwerk. Ook oliebollenkramen zijn vaste klant in Sneek. De aantallen en snelheid waarin Venemafood producten levert is uniek. 

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Net als bij de leveranciers, is minimaal 95% van de palmolie in de producten duurzaam geproduceerd. Venemafood is daarom in het bezit van het RSPO-groepskeurmerk. De frituurolie die overblijft wordt opgehaald en verwerkt tot biobrandstof. Daarnaast worden steeds vaker duurzame verpakkingsmaterialen gebruikt. Ook biedt de organisatie arbeidsplaatsen aan voor mensen met een beperking.

Persoonlijk contact, duidelijke taal en korte lijnen

Stephan Venema heeft persoonlijk contact met zijn klanten. Het is zijn uitdaging om uw verwachting te overtreffen. Daag hem gerust uit om uw smaakpanel te overtuigen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial